lørdag 3. desember 2016

Luke 3

Foto: Astrid Dyve


Advent - adventus betyr ankomst. Men for millioner av barn rundt om i verden betyr det nok i disse dager; VENT. Det kan være hardt for en liten sjel å vente så lenge på det en gleder seg til. Julaften blinker som en uoppnålig stjerne langt der framme.

Da hjelper det å haTÅLMODIGHET

Tålmodighet er en dyd heter det. Og de som ikke sto først i køen når tålmodighetens gave ble delt ut, ønsker ofte de hadde mer. Tålmodighet er en viktig del av et rolig, glad og sentrert liv - sier noen. Det er evnen til å tåle motgang - sier andre. 

 Foto: Astrid DyveSelv er jeg ingen ekspert på denne dyden; tålmodighet. Men jeg har evnen når den trengs. Oftest er det utålmodigheten som rår. Jeg vil nå målet NÅ - aller helst i går. Og denne formen for utålmodighet er viktig. Det er den som får ting til å skje. Det gjør at man kommer framover.

Jeg vil fortsette å øve på tålmodighet. Det snakkes om å smøre seg med tålmodighet. Kanskje finnes det en salve man kan smøre seg med? Den salven skal stå på ønskelista.

Ha en tålmodig adventsdag!


Foto: Astrid Dyve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

I KORONAENS TID

"  Fysisk avstand trenger ikke bety annet enn at relasjonen mellom oss må finne nye veier.  Og det gjør den- akkurat som vann renner de...